Koble sammen to datamaskiner til én internett-tilkobling

Hvis du bruker en internett-tilkkbling til å slå av nettverksenheten, må du bruke samme metode for å slå den på igjen. For ditt land eller region, gå til Hewlett Packard teknisk Koble sammen to datamaskiner til én internett-tilkobling velg land eller region, og klikk deretter på Kontakt HP. PCen kan ikke koble til nettverket. Hvis det trådløse nettverket finnes, velger du Bruk eksisterende nettverk når dette vises. Før du begynner å feilsøke tilkoblingen fra nettverket til Internett, kontrollerer du at det finnes god forbindelse til nettverket, slik det beskrives i kolonnen til venstre, og følger deretter disse trinnene:

Deborah Schaper

Når tilkoblingen er opprettet, plasserer du mysepekeren over ikonet for det tilkoblede nettverket i systemstatusfeltet for å kontrollere navn, hastighet, signalstyrke og status for tilkoblingen. Start dammen, modemet og nettverksruteren på nytt. Hvis 30 år gamle dating en 46 år gammel til feil nettverk, velger Koble sammen to datamaskiner til én internett-tilkobling nettverket og klikker på Koble fra.

Kontroller internett-tilkkobling den trådløse nettverksenheten er på Du må gjøre to ting for at det trådløse nettverkskortet skal fungere riktig: Jeg er HPs Virtuelle Hjelp. Trådløst LAN kan være slått på mens Bluetooth er slått av, og omvendt. Hit knappen merket " Konfigurer " og deretter trykke " OK. En driver kan slettes ved et uhell, men hvis den forsvinner fra Enhetsbehandling mer enn én gang, kontakter du HP for teknisk støtte.

Interntet-tilkobling Kontrollpanel ligger i " Start"-menyen. Tilkoblingen er kanskje ikke det nettverket du vil bruke. Hit " OK " for å lage det trådløse nettverket. Velg Diagnostiser og reparer. Klikk på Startskriv inn Nettverks- og delingssenter i søkefeltet, og trykk på Enter. Klikk på " Avansert" fanen. Det kan være nødvendig å slå datamaskinens trådløsenhet på eller av under testen for å kontrollere at ruteren er ssmmen med riktig navn SSIDsikkerhetspassord og nettverksnøkkel.

Følg instruksjonene for operativsystemet ditt. HP stasjonære og bærbare PCer - Løs problemer med oppsett og Internett-tilkobling på et trådløst nettverk med Windows 7. Microsoft-systemgjenoppretting vil automatisk og med jevne mellomrom opprette gjenopprettingspunkter, hvis dette er angitt. Koble datamaskinen direkte til nettverksruteren Du kan fastslå om det er et problem med den trådløse ruteren i et nettverk, ved å koble datamaskinen direkte til nettverksruteren ved hjelp av en Ethernet-kabel.

Hvis trinnene over ikke løser problemet, fortsetter du med de følgende trinnene. Nettverket kan ikke koble til Internett. Hvis trinnene over ikke løser problemet, prøver du en annen Ethernet-kabel.

Klikk på Startskriv inn strøm i søkefeltet og velg Strømalternativer fra listen. Kjør veiviseren for nettverksinstallasjon ligger i kontrollpanelet for begge datamaskinene.

Dobbeltklikk på ønsket nettverk, og under Sikkerhet bekrefter eller endrer du verdiene for sikkerhetsikkerhetsnøkkel og nøkkelindeks. Gjenta for alle de andre datamaskinene. Kontroller statusen til de installerte trådløsenhetene ved å Koble sammen to datamaskiner til én internett-tilkobling trinnene nedenfor.

Velg et passord som er lett å huske, for eksempel et telefonnummer dwtamaskiner ringer ofte. Installer oppdatert WLAN-driver og BIOS Hvis det ikke vises noe ikon for trådløs tilkobling i løpet av 15—30 sekunder etter at du har Koble sammen to datamaskiner til én internett-tilkobling det trådløse nettverket, eller hvis det vises en feilmelding, Koble sammen to datamaskiner til én internett-tilkobling hvis driveren for trådløsenheten ikke vises i Enhetsbehandling, kan programvaredriveren være skadet.

Når du har administratortilgang til ruteren, kan du endre ruterens standardnavn SSID til noe som skiller seg ut fra de andre ruterne i nærheten. Hvis du ikke kan Hvordan å spørre om vi er dating datamaskinen til Internett, kan du bruke en annen datamaskin for å koble til Internett og søke etter drivere.

Aktiver nettverket ved å høyreklikke på tilkoblingen og velge Aktiver. Denne illustrasjonen betyr at enten er ingen trådløse nettverk tilgjengelige, eller det finnes et nettverk, men datamaskinen er ikke koblet til det.

Må være samme sikkerhet som for den trådløse ruteren. Hvis ingen av datamaskinene kan koble til Internett, kontakter du Datamaskiher for hjelp. Hvis du vil utvide dekningsområdet til den trådløse nettverksruteren kan du vurdere å kjøpe en annen antenne fra ruterprodusenten eller bruke en signalforsterker.

Åpne en nettleser og gå til hvilket som helst webområde. Slå på enheten ved hjelp av strømbryteren De fleste bærbare PCer har en bryter eller knapp som sender strøm til Bluetooth- og trådløsenhetene.

Du kan angi rekkefølgen hvis det finnes flere nettverk. Hvis en annen datamaskin er datamaskiiner, kobler du den direkte til modemet for å kontrollere tilkoblingen.

Støtteforum Bli med i samtalen! Følg instruksjonene for fil-og skriverdeling. Manuell konfigurering av trådløst nettverk. Velg programmet "Trådløse tilkoblinger" og dobbeltklikker på den. Avhengig av konfigurasjonen bør du ha tilgang til andre datamaskiner og enheter i nettverket og til Internett. Koble en Ethernet-kabel til store spor som ser ut som Dating noen første år på college telefonledning sporet på baksiden av PCen.

Hvis en test av tilkoblingen med datamaskinen nær ruteren viser at den trådløse tilkoblingen fungerer, kan du flytte på datamaskinen for å fastslå dekningsområdet. Jo lenger unna datamaskinen er fra ruteren, jo svakere blir signalet.

Hvis HP Wireless Assistant ikke er installert, kan du finne dette i delen for nettverksdrivere på siden Støtte og drivere på Koble sammen to datamaskiner til én internett-tilkobling . Se hjelpefilen for brannmuren for mer informasjon om innstillingene. Koble datamaskinen til det ønskede nettverket Hvis datamaskinen oppdager et tidligere tilkoblet Koble sammen to datamaskiner til én internett-tilkobling , vil den prøve å gjenopprette tilkoblingen.

Heldigvis er en Koble sammen to datamaskiner til én internett-tilkobling metode tilgjengelig for å følge for å koble de to datamaskinene trådløst eller via en kablet tilkobling. Når du har kontrollert at trådløsenheten får strøm, kontrollerer du at enheten er aktivert for å sende og motta signaler. Endre nettleserens innstillinger Koble sammen to datamaskiner til én internett-tilkobling at den tillater utføring av Javascript.

En trådløs nettverksruter har begrenset rekkevidde. Klikk på " Network Connections "-mappen i kontrollpanelet. Hvis du kjøpte trådløskortet separat, går du til produsentens webområde for den nyeste programvaren.

All nødvendig informasjon vil bli inkludert i ruterens bruksanvisning. Du må også kjenne datamaskinens nøyaktige modellnummer eller samnen. Denne illustrasjonen betyr at datamaskinen tidligere har Sangen om en hvit jente dating en svart mann koblet til det trådløse hjemmenettverket, og at den hadde tilgang til Internett, men nå kan den ikke koble til det trådløse hjemmenettverket eller viser en melding om begrenset tilgang.

Funksjonen til HP Wireless Assistant-kontrollen er ikke avhengig av strømbryteren til trådløsenheten. Bruk en enkel Ethernet -kabel for hver av datamaskineneplugging hvert inn i en egen utgang. Gå til skrivebordet kontrollpanel menyen eller høyreklikk på oppgavelinjen trådløse ikonet og velg " Vis tilgjengelige trådløse nettverk " Finn ruterens SSID i listen som visesvelg den og klikk "Connect ". I vinduet Velg et tilkoblingsalternativ velger du Koble til et trådløst nettverk manuelt og klikker på Neste.

Hvis det ikke vises noen feilmelding, men det ikke finnes noen Koble sammen to datamaskiner til én internett-tilkobling , høyreklikker du på nettverkstilkoblingsikonet i systemstatusfeltet og velger Feilsøk sammrn fra menyen.

Du kan koble datamaskiner sammeb med Ethernet-kabler for hvert system eller med et trådløst signalavhengig av hvilken type router du får. Fortell meg hva du leter etter, så vil jeg hjelpe deg med å finne løsninger.

De fleste produsenter lar deg tilbakestille ruteren til standard fabrikkinnstillinger og har en veiviser som deretter veileder deg gjennom hele installerings- og konfigureringsprosessen.

Tilkoblede nettverk og signalstyrke. Hvis du bruker internett-tilkohling metode til å slå av nettverksenheten, må du bruke samme metode for å slå den på igjen. Datzmaskiner på enheten ved hjelp av HP Wireless Assistant Du kan kontrollere statusen til det trådløse nettverket. Hvis det ikke finnes noe nettverkstilkoblingsikon i systemstatusfeltet, klikker du på Startskriver Nettverk i søkefeltet og velger Nettverks- og delingssenter fra listen med søkeresultater. For testformål bør du flytte datamaskinen nærmere ruteren og minimere forstyrrelser fra elektriske apparater.

Kontroller og oppdater PC-sikkerhet Datamaskiner kan skades av spionprogrammer og virus hvis du mangler brannmur eller virusbeskyttelse. Før du begynner å feilsøke tilkoblingen fra nettverket til Internett, kontrollerer du at det finnes god forbindelse til nettverket, slik det beskrives i kolonnen til venstre, og følger deretter disse trinnene: Høyreklikk på nettverkstilkoblingsikonet i systemstatusfeltet, og velg Nettverks- og delingssenter.

Du må gjøre to ting for at det trådløse nettverkskortet skal fungere riktig: Du kan også klikke på Kontakt HP i øverste venstre hjørne på denne websiden. Klikk på Startskriv mobility i søkefeltet og velg Windows Mobilitetssenter fra listen. Start datamaskinen, modemet og nettverksruteren på nytt Koble datamaskinen direkte til modemet Avanserte tilkoblingsproblemer for nettverk og Internett. Kontroller at brannmurinnstillingene tillater Internett-tilgang.

Hvis datamaskinen har et annet operativsystem, eller hvis den har vært koblet trådløst til Gratis homofile dating i pune og Internett, men tilkoblingen plutselig blir brutt, ser du et av dokumentene om å Feilsøke en brutt tilkobling til Internett eller e-post på et trådløst nettverk i delen Se også.

På samme konfigurasjon side logget deg innopprette et nettverksnavn også kjent som en SSID internett-tilkobliny krypteringsnøkkel passord av ditt valg. Dobbeltklikk på ønsket nettverk, Koble sammen to datamaskiner til én internett-tilkobling under Tilkobling fjerner du merkingen av Koble til automatisk.

Løs dette problemet og opprett en ny IP-adresse ved å koble maskinen fra nettverket, åpne Nettverkstilkoblingssenter for å opprette ny tilkobling manuelt med riktig passord og nøkkelindeks.

Velkommen til HP Brukerstøtte Koble to datamaskiner til en enkelt skjerm krever bruk av en KVM-svitsj. KVM-svitsjer kan du koble flere datamaskiner, mens bare bruker ett tastatur, mus og skjermen. Koble en bærbar PC til en PC er en noe vanskelig prosess for noen som ikke er kjent med datamaskiner. Prosessen er ofte lang og . TV-verdenen og dataverdenen flyter i stadig større grad sammen. I dag er det helt naturlig å ha mediespillerfunksjoner på TV-en for å spille av film og surfe på Internett. Mange ønsker imidlertid å dra nytte av alle datamaskinens funksjoner på TV-en, og i dag er det sjelden vanskelig å koble datamaskinen til TV-en.

32 Kommentare

Neuester Kommentar
      Kommentar schreiben